Vi er et  par fra  på 42 og 46 år og bor i Vrå. Tina har haft fransk bulldog i 20 år, Michael ”kun” i 14 år. Tina havde nemlig Benson da de mødte hinanden, og Michael faldt straks for racen og alle dens ”særheder”. Det varede længere tid før Benson ville acceptere Michael i hans liv. Han plejede jo at have hele Tinas opmærksomhed.

Da Benson desværre døde i 2007 var der ingen tvivl om at vi igen skulle ha en fransk bulldog, så vi begyndte straks at lede. Vi fik kontakt til A´La´Coccio´s og i juli 2007 kunne vi hente Ohio. Skæbnen ville dog at vi allerede inden Ohio kom til huset, fik chancen for at overtage Oliver. I august 2009 var vi så heldige at vi fik Fithian´s Na´Isha Deleciuos Night, fra Kennel Fithian. I daglig tale kalder vi hende Isha, selvom hun ikke lyster, håber vi det kommer med tiden. Isha er en dejlig hund som har det rigtig godt med de to andre. Specielt Ohio nyder at der er kommet flere hunde i husstanden, selvom Isha sommetider skal sættes lidt på plads.

Vi har udstillet vores hunde siden december 2007 og har  været til udstillinger i både Danmark og Tyskland. Vi har begge deltaget i DKK´s basiskursus samt adfærds – og håndteringskursus. I 2012 var Tina på opdrætterkursus under DKK, og Michael har i en periode siddet i DKK Kreds 7´s bestyrelse. Vi gør meget ud af at vores hunde skal have et sundt og godt liv, og bruger derfor meget tid på at de skal få gode og spændene oplevelser hver dag. Dette sker ved lange gåture forskellige steder både strand, skov og mark. Vi svømmer med dem, om sommeren i et bassin i haven, om vinteren i hundesvømmehal, til ringtræning og så selvfølgelig udstillinger.

Vi råfodrer/barfer vores hunde. Dette har vi blandet andet valgt fordi vi mener det er den rigtige måde at fodre på. En hund er et rovdyr, og bør derfor fodres som et sådant. Der er selvfølgelig en del man skal sætte sig ind i, så man sikrer sig at hunden får den rigtigt sammensatte kost. Men når man har gjort dette er det ikke sværere end at fodre med tørfoder, tværtimod giver det stor glæde at se hundene spiser deres mad med glæde. Specielt når de hygger sig med store kødfulde knogler. Læs mere om råfodring her.

Der avles kun på sunde og racetypiske hunde, og forældrene vil være sundhedstjekket før parring. Hvalpene bliver selvfølgelig dyrlægetjekket og får ormekur, men de får også kranio sakral terapi behandling, for at imødekomme skævheder opstået ved fødslen.. Kort sagt opdræt med kærlighed og omtanke. Har du spørgsmål om racen er du velkommen til at kontakte os.

 

 


Side fra NetForDig    NIKE FREE